Smile Hide Everything
Si Manja ♥

Photobucket


Diary About Friend

Aku Master blog ni ? Takut tak ? Rawrrr . Follow and Be nice here (:




Cousin Terhebat ;]


Rindu Biebie Fit ---- > http://www.facebook.com/poketkebab?ref=ts ;']


Weh pendek . kau tahu tak ak rindu kau banget ? haha xD 
ak nk meet kau doh , nak story mcm2 dkt kau bodoh . hahaha , hmmm . 
dh lme tk lepak lame-2 dgn kau . if lepak pn dpt lepak kejap je kn ? geram ak . 
tk dpt gosip bnyk-2 pasal kau . hmmm , 
ak skrg ni dh lh bnyk story nk story dkt kau . haaaaaaa . thu tk ? hmmm , 
5/6 nnt myb kita dpt meet lme-2 kan ? yeah . heee xD dpt lh certe mcm-2 dkt kau hooo .
sumpah doh tetibe je rindu kau . setan tul lah , hhaha xD 
pdhal if jmpe kau rse mcm nk lmpang-2 je muka kau . hahahah , :) 

weyy , tk bolh than doh . smpah rindu nak GOSIP dgn kau nak GELAK dgn kau nak PUKUL kau  PELUK kau CIUM kau  :P 

hahah , smpah rindu kau . 
kau ptutnye kan b'syukur dpt sys mcm ak ni . baik rindu kau tahu tk ? 
kau je yg tk rindu ak kan ? hmmm , sedihh je . 
tapi , ade ak kisah ke ? kau rindu tk rindu aku ttp rindu kau PENDEK (!) 


ILUPPPPPPPPPPPPCHUUUUUUUUUUMMMMMMMMUUUAAAHHHH <333



P/s : kau yg TERHEBAT TERCOMEL TERPENDEK TERBAIKKKKK <3 see , bayak RINDU kan ? RINDUUUUUUUUU